Meer over

Ons verhaal

Ons werk is mensenwerk bij uitstek. De samenwerking met onze opdrachtgevers is dé kritische succesfactor. Daarom stellen we ons om te beginnen graag even voor.

Wij zijn ervaren adviseurs met stevige wortels in de dagelijkse praktijk van zowel gemeenten als de uitvoering van zorg en veiligheid. Van creatieve brainstorms tot concrete verbetertrajecten en de uitvoering ervan. We kennen het speelveld, we houden van doorpakken en zijn pas klaar als het werkt. Onze opdrachtgevers weten dus zeker dat praktische haalbaarheid en uitvoerbaarheid altijd centraal staan.

Wat we doen

Advies

Van strategisch tot operationeel, van beleidsadvies tot het ontwikkelen en implementeren van nieuwe werkwijzen; advisering is de kern van ons werk. We doen het elke dag, we doen het goed, gedegen maar vooral: met oog voor de praktijk en resultaatgericht. We verlaten de kamer nooit zonder antwoord op de vraag: ‘wat gaan we morgen doen?’

Meer weten? Neem contact op

Inspireren en leren

Als je iets wilt verbeteren, moet je iets veranderen. En dat betekent dat je alle betrokkenen in beweging moet krijgen. Wij bieden inspirerende methoden om dat voor elkaar te krijgen. Van een workshop storytelling tot opleidingen voor sociale teams, van calamiteiten-simulatie tot individuele coaching en begeleiding.

Meer weten? Neem contact op

Procesbegeleiding

Wij helpen opdrachtgevers verbetertrajecten tot een goed einde te brengen. Dat kan in verschillende rollen. Denk aan projectmanager, procesbegeleider of (interim) hoofd van een afdeling. Elke opdracht vraagt om een maatwerkoplossing en we zijn flexibel in de manier waarop we samenwerken. Want uiteindelijk telt alleen het resultaat.

Meer weten? Neem contact op

Kernwaarden

Creatief, resultaatgericht, pragmatisch en persoonlijk betrokken

Creatief

Door nieuwe werkvormen en een vernieuwende aanpak weten we mensen snel te enthousiasmeren. Creativiteit is ons vliegwiel om zaken in beweging te krijgen én om duurzaam resultaat te halen.

Resultaatgericht

Voor ons geen papieren werkelijkheid, we willen dat er met onze inzet ook echt zaken verbeteren voor een gemeente, professionals en voor inwoners of cliënten. We zetten daarvoor graag een stap extra.

Pragmatisch

Voor complexe vraagstukken kiezen we een pragmatische aanpak en een passende oplossing. Op maat en duurzaam. Door duidelijke taal te gebruiken. En het liefst korte zinnen.

Persoonlijk betrokken

We zijn klein en doen alles zelf. We gaan een intensieve werkrelatie aan met onze opdrachtgever. We leren elkaar goed kennen en versterken elkaars kwaliteiten. Onze betrokkenheid betekent dat we nabij en bereikbaar zijn.

Divers

We zijn een divers team qua leeftijd, achtergrond, kennis en aanpak. Onze unieke mix van karakters en kwaliteiten creëert synergie en zorgt altijd voor een frisse blik.

Enthousiast

Leuk werkt beter. Zou zomaar ons motto kunnen zijn. Voor ons geen saaie werksessies of ellenlange beleidsplannen. Inspiratie en enthousiasme vormen de basis voor succesvolle samenwerking.