Vacature

K2 Next zoekt nieuwe adviseur sociaal domein

Wat doen we?

Personen met verward gedrag, integratie, transformatie van de zorg… Maatschappelijke vraagstukken die we niet 1, 2, 3 kunnen oplossen. Vraagstukken die veel creativiteit, inlevings- en doorzettingsvermogen vragen. Dat zijn de vraagstukken waar wij ons graag mee bezig houden en waar we verschil in maken.

We combineren kennis van inhoud met kennis over strategie en aanpak. We gaan in gesprek met alle betrokken partijen: inwoners/cliënten, instellingen en overheden. Resultaatgericht, persoonlijk, divers en vol enthousiasme!

We zijn een adviesbureau in opbouw en ontwikkeling. We groeien verder tot een toonaangevend adviesbureau binnen het sociaal domein.

 

Wie zoeken we?

Persoonlijkheid

Je bent creatief, zelfstandig en ondernemend. Je ziet en pakt kansen. Door gemakkelijk tot een mooie presentatie, concrete aanpak of aansprekende offerte te komen. Je bent ambitieus en gewend om met tijdsdruk om te gaan.

Vaardigheden

Je kan snel analyseren en je een onderwerp eigen maken. Je schrijft toegankelijk en
bedenkt met gemak creatieve oplossingen die je overtuigend presenteert. Zo krijg je mensen in beweging.

Kennis & visie

Je bent HBO of WO opgeleid. Je hebt visie op de ontwikkelingen binnen het sociaal domein. Daarnaast heb je (beginnende) ervaring in het adviesvak. Je herkent trends in de samenleving en ziet kansen om hier als bureau op in te springen.

Netwerk

Je maakt gemakkelijk contact en wint snel het vertrouwen. Zo weet je een netwerk op of uit te bouwen. Dit netwerk weet je te benutten voor kansen.

 

Wat bieden we?

Ontwikkeling

De eerste maand maken we kennis, krijg je een interne en externe klus en ga je mee naar klanten. Heb je een goed idee? Ga maar aan de slag! We denken en helpen mee: zo krijg je alle kans om jezelf te ontwikkelen. Opleidingsbudgetten: we kijken wat jij en het team nodig hebben!

Sterk team

Je werkt aan je eigen klus en we werken samen. Aan innovatie voor het sociaal domein, de uitvoering van simulaties, evaluatie onderzoek… Veel zelfstandigheid, maar altijd een mede adviseur op kantoor, mee in de klus of in ’n kroegje in de stad. Dat zijn de voordelen van een klein team met diverse expertise.

Ondernemen

Een onderneming mee uitbouwen: dat kan je bij ons doen. Of dat leren we je als je daar nog geen ervaring mee hebt. Van de koffie aanvullen tot nieuwe proposities ontwikkelen én verkopen: we doen het allemaal. En dat is ook precies wat ons werk leuk maakt.

Leuk

Het is leuk om bij K2 Next te werken! Dat begint al bij je welkomstfeestje. En ook daarna: onze visie is dat klussen bij klanten meer opleveren als het ook leuk is: dus geen saaie bijeenkomsten, ellenlange rapporten of te weinig te eten bij K2 Next.

 

Welke stappen neem je?

 

1. Stuur ons je motivatie om met ons te gaan werken. Wat zie je aan kansen? Hoe wil je ons versterken? Wat heb je van ons nodig? Kies een vorm die bij je past. Stuur ook je CV mee.

2. Yes, we gaan verder! Je mag een workshop geven aan onze adviseurs. Kies zelf het onderwerp en de vorm. Je hebt 45 minuten om te laten zien wat je in huis hebt. We worden graag verrast 🙂

3. Je vult een drijfveren test in (profile dynamics). Na de test volgt een gesprek: wat zoek je in je nieuwe baan bij ons? Wat wil je leren? Wat breng je mee? Daar hebben we het graag met je over.

4. De laatste stap: je ontwikkelmogelijkheden, salaris, inzet en alle andere praktische zaken bespreken we natuurlijk goed met elkaar door. We maken daarna een contract en tekenen dit tijdens je welkomstfeest!

5. We gaan echt starten! Je kijkt de eerste maand met de verschillende adviseurs mee. Je maakt kennis met onze aanpak en visie, gaat mee naar onze klanten, werkt meteen mee aan opdrachten en gaat natuurlijk zelf aan de slag.

 

Enthousiast?

Mail je motivatie en CV vóór 9 juli 2018 naar Jolet Swagers: jolet.swagers@k2next.nl (ook voor vragen)

De eerste gesprekken vinden plaats op 12 en 13 juli 2018.

Deel deze bijdrage met iemand

Bijdrage door:

Zin om eens met ons te sparren?

Wat beter kán, moet ook beter. Helemaal mee eens? Dan staan wij voor u klaar.
Neem contact met ons op om nader kennis te maken.

Goed idee!